Dit personlige bulletproof system

Med en personlig sparring får du opsat et workflow, der er tilpasset specifikt til dig.

I løbet af 2 x 3 timer gennemgår vi de fem steps herunder, som sikrer dig et optimalt workflow fremover.

Vi behandler alle dine opgaver og sikrer, at de er vurderet, prioriteret og noteret præcist hvor du har brug for dem – når du har brug for dem.

Du får grundlæggende planlægningsprincipper der sikrer dig et optimalt flow og en realistisk tidsstyring, så du aldrig mere føler dig bagud.

Kort sagt bliver du efterladt med et bulletproof system, som tager højde for netop din arbejdssituation.

Personlig effektivitet
  • Step 1: Vær din egen kaptajn

  • Step 2: Byg fundamentet

  • Step 3: Udvælg passagererne nøje

  • Step 4: Tag højde for vejret

  • Step 5: Hold kursen

Step 1. Vær din egen kaptajn

At have kontrol er helt afgørende for at være en succes. Hvis du oplever, at det er kunderne, chefen eller opgaverne, der styrer din dag, er det på tide at udnævne dig selv til kaptajn for dit eget skib.

Vi gennemgår dine eksisterende systemer for at se, om der er huller i din struktur. Når der er huller, hjælper det ikke at optimere, for så fosser tiden ud. Vi får stillet skarpt på dér hvor det gør ondt.

Motivation er afgørende for at fastholde gode vaner på den lange bane. Forestil dig, hvordan din ideelle arbejdsdag ser ud, og hvad der vil være den største gevinst ved at få mere tid? Dén motivation får dig helt i mål.

Vær din egen kaptajn
Byg fundamentet

Step 2. Byg fundamentet

For at sikre et godt workflow er det afgørende at have et godt fundament.
Fundamentet er det system, som håndterer dine opgaver.
Vi fastlægger dit optimale system og opsætter det, så det matcher din hverdag, din virksomhed og dine ansvarsområder.

Herefter bryder vi dine opgaver ned i overkommelige ToDos og lægger dem i dit valgte system, så du sidder tilbage med et komplet overblik.
Vi gennemgår hele indbakken og tager højde for alle opgaver, så du er 100 % up to date med dine prioriteter.

Citat: Sandra Wolf Pedersen, Stifter og ejer af Business&Barsel
”Marie gav mig det overblik, jeg altid har savnet. Hun formåede at gøre komplekse livsformål til konkrete opgaver, der kan løses på en onsdag. Det har givet mig et helt nyt perspektiv på opgavehåndtering, og jeg føler mig meget mere tryg i min virksomheds drift”

Step 3. Udvælg passagererne nøje

De passagerer, du tager med ombord, er de opgaver, du har forpligtet dig til at lave.
Der er ingen, der har ubegrænset kapacitet. Derfor nytter det ikke noget, at vi tager alt ind. Det er helt afgørende, at vi tager et kritisk blik på de opgaver, der fylder vores dag.

Vi stiller skarpt på prioritering og du får stærke værktøjer, der gør dig i stand til at planlægge din dag, så du når i mål og kan gå hjem med ro i maven – hver dag!

Citat: Partner, Lars Jepsen
”Jeg har fået et langt bedre overblik over mine prioriteter og et bedre flow i mit arbejde med færre forstyrrelser. Det betyder en gladere arbejdsdag, hvor der også er tid til at fejre succeserne”

Udvaelg passagererne
Tag hjde for vejret

Step 4. Tag højde for vejret

Det uforudsete er alt det, du ikke kan planlægge, og som stjæler din tid. Vi arbejder på at tage højde for alt det i din hverdag.

Når du bliver forstyrret eller der kommer ”ting ind fra højre”, så ryger du ud af dit flow og ender ofte med at hoppe mellem opgaver. Måske hører du til dem, der altid har 30 åbne browsere, skriver på flere mails ad gangen og forsøger at jonglere en masse opgaver, men har svært ved at få dem afsluttet, fordi der hele tiden kommer noget andet i vejen.

Vi identificerer, hvad der hiver dig ud af dit flow, og du lærer metoder til at navigere udenom, så du er herre over din egen tid.

Citat: Partner, Alexander Betzer Larsen
”Dét at vi hver dag har tid til at udføre de opgaver, der kræver fordybelse, giver en stor arbejdstilfredsstillelse – vi når så meget mere i løbet af dagen”

Step 5. Hold kursen

Skibet er i fuld fart, så nu handler det om at holde kursen.

Ethvert godt tiltag kræver fastholdelse, og derfor fokuserer vi i denne fase på at fastholde de nye metoder, så vi sikrer os, at du ikke glider tilbage i ”gamle vaner,” og at du ikke bygger uhensigtsmæssige sub-systemer.

Kom på forkant af din arbejdsdag - skriv til mig her