personlig effektivitet

Vi skal arbejde bedre fremfor mere

Da jeg for år tilbage havde en længere periode, hvor jeg var nede med en ordentlig omgang stress, så gik jeg i mit stille sind og drømte om en fuldtidskarriere som kassedame i Netto. Det virkede som den ultimative drømmestilling, hvor jobbet – alt andet lige – var til at overskue. Hvor opgaven var enkel, hvor arbejdstiden ramte et meget præcist 37 timers skema, hvor der ikke var tvivl om prioriteterne og om man nu også brugte tiden på det rigtige. Tænk sig, at møde ind og have overblik, udføre noget konkret og gå hjem med ro i maven. Hver dag!

I dag lever jeg af, at hjælpe folk til at bruge deres tid mere bevidst, så uhensigtsmæssig adfærd og tidsslugende vaner kan erstattes med eks. kvalitetstid med ungerne, daglige løbeture eller dybere fokus på de opgaver og projekter, der virkelig flytter noget.

Skal et interessant job rime på 60+ timer..?

Min kassedamedrømmekarriere varede dog ikke ved. I takt med at jeg landede på benene igen, begyndte gamle ambitioner at rumstere i maven. For hvorfor kan det egentlig ikke være muligt at skabe sig en hverdag, hvor de basale ønsker om en fornuftig arbejdstid er ticket af og samtidig toppet med noget der faktisk giver mening for mig.

Hvorfor er det, at et interessant, ansvarsfuldt, meningsfyldt job skal rime på 60+ timer.

Når jeg kigger tilbage på min egen hverdag førhen, så må jeg med skam erkende, at den ganske ofte var fyldt op med lange, irrelevante møder, strategisessions der aldrig førte til implementering, fyldestgørende rapporter der sjældent blev læst og alt, alt for megen afrapportering og bagudskuende aktiviteter. Det stjal min tid og udløste lange arbejdsdage.

Bevidste til- og fravalg

Ved i stedet at være mere bevidst om, hvordan vi bruger vores tid bedst, så kan vi lære;

  • IKKE at sidde i et tre timers møde med 19 punkter, men kun deltage i punkt 2 og 3 hvor vi bidrager
  • Vi kan øve os i at spørge, hvilke dele af evalueringen der er behov for og så fokusere på at lave den
  • Vi kan undersøge hvilke dele af afrapporteringen der bliver lagt vægt på,

Vi skal væk fra, at have autopiloten slået til og tankeløst gøre hvad vi plejer, for opgavemængden bliver kun større.

Vi kan i stedet lægger et nyt bevidsthedslag ned over alle de ting, som vi forpligter os til og siger ja til. Tage aktivt stilling, se på den værdi og udbytte som vi skaber og vurdere om den står mål med indsatsen.

Vi kan ikke arbejde os ud af travlhed

Helt grundlæggende så tror jeg ikke på, at vi kan arbejde os ud af travlhed. Tanken om at stikke næsen i sporet og så bare køre på er forældet. Arbejdsmængden stiger kun fremadrettet, og vi er nødt til at se på, hvordan vi kan arbejde bedre fremfor mere – for på et eller andet tidspunkt, så er elastikken strukket så stramt, at der ikke er mere at give af, og hvad så?

På de dage, hvor der virkelig er drøn på, kan jeg af og til drømme mig tilbage til Netto. Men så er det jo godt, at jeg lige kan svinge forbi en aften efter at have puttet ungerne, så jeg atter får bekræftet, at jeg nok alligevel er taknemmelig for, at jeg har en fleksibel, alsidig og yderst meningsfuld hverdag, som jeg kan tilrettelægge som det passer allerbedst for mig. Og så i øvrigt sende et taknemmeligt smil til kassedamen, som har valgt at bruge sin tid på at gøre det nemt for mig at handle – selv kl. 22.55 om aftenen…

Hvad med dig? Rimer du på 60+ timer eller har du lyst til at få nye, effektive vaner og skabe mere bevidste til- og fravalg. Jeg hjælper dig med at få bedre tid i hverdagen med en god struktur, overblik over opgaver og luft til de ting, der for alvor betyder noget for dig.