Jeg gæster Rollemodellerne med Bjørn Barfoed, hvor vi taler om genvejen til større effektivitet, bedre performance og bedre trivsel.

Jeg fortæller om, hvordan jeg har gjort det til min mission at hjælpe topledere med at genvinde kontrollen over tiden. I episoden får du de vigtigste redskaber til high performance i et liv med balance.

Jeg gæster denne episode af podcasten Ledelse Gennemtænkt, hvor vi taler om hvordan vi kan blive vores overspringshandlinger kvit, og eftersom episoden er optaget netop som Danmark gik i Corona lockdown. Derfor kommer vi også omkring en håndfuld gode råd til hvordan vi arbejder mest effektivt hjemmefra.

I denne episode #120 taler Brian Johansen fra At Turden FM og jeg om personlig effektivitet, og hvad man selv som leder eller medarbejder kan gøre, for at optimere vores egen hverdag. Episoden er lang (så er du advaret.. 😉 ) men til gengæld rummer den, foruden en hyggelig samtale, en masse konkrete tips som kan lette i din hverdag.

Jeg håber du har lyst til at lytte med – slå bare billedet fra, der sker ikke meget i videoen, I promise 😉

I denne episode af Futurist Community har podcastværterne Anne Skare og Henrik Good Hovgaard inviteret mig ind til en snak om fremtidens arbejdsvaner – særligt set i lyset af 2020 og 2021’s store forandringer.