Privatlivs- og cookiepolitik

Behandling af personoplysninger – samtykke
Har du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud.

Jeg behandler dine oplysninger indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails.

Du kan til en hver tid trække dit samtykke tilbage ved at bruge linket i bunden af e-mails eller ved at skrive til mig på marie@timewellspent.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker nyhedsmails og tilbud.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos TimeWellSpent ApS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn / firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • CVR-nummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Datasikkerhed
Jeg behandler altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil kun blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af:

  1. håndtering af nyhedsbreve via e-mail — MailChimp
  2. håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister — Sumo og MailChimp
  3. dine betalingsoplysninger og køb – ReePay og Dinero

Der foreligger databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at gældende regler overholdes.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke personoplysninger der er registreret. Dette kan ske ved henvendelse til:

TimeWellSpent ApS
CVR: 39838389
Dampfærgevej 27-29
2100 København Ø
e-mail: marie@timewellspent.dk

Er der fejl i de oplysninger jeg har på dig, kan du altid bede om at få dem rettet.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage via linket i den enkelte nyhedsmail.

Cookies
TimeWellSpent.dk anvender cookies. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Formål med cookies på TimeWellSpent:

  1. Trafikmåling og statistik
  2. Målretning og frekvensstyring af annoncering
  3. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies (Facebook, Google Analytics og Who Copied Me)

Sådan sletter eller blokerer du for cookies