Personligt workflow

Et godt personligt workflow er som at lære ti-finger systemet

Jeg sammenligner ofte et godt personligt arbejdsflow med at lære ti-finger systemet. Man kan godt arbejde med to pegefingre, men når man først har lært ti-fingersystemet, så tager man sig til hovedet over, hvor meget tid man kunne have sparet ved at få det lært noget før.

De principper som jeg lærer folk, når vi opsætter et godt arbejdsflow, er enkle. De er enkle at sætte op, enkle at lære og så enkle at bruge, at det lynhurtigt bliver en indgroet vane – ligesom det er, at tommelfingeren hviler på Space og lillefingeren rammer Shift. (tjekkede du lige dér ?)

Med et godt arbejdsflow skaber du det bedste fundament for dig selv med fuldt overblik og klare prioriteter, så tiden forbliver din egen.

Nu går du snart på weekend, og jeg håber du får en skøn én af slagsen.

Hvis du kommer til at gå og gruble lidt over, om du mon er klar til at få et nyt blik på dine arbejdsvaner, så lad endelig tanke blive til handling (det er jo sådan vi skaber fremdrift i tingene) og giv mig et kald.

Jeg synes det ville være fantastisk, hvis vi kunne skabe mere luft i netop din hverdag.